Susanne Dirksen

Per jaar 16.000 vrachtwagens van de weg halen. Susanne Dirksen, werkzaam als salesmanager bij Schavemaker Logistics and Transport, speelde het klaar door een 'eigen’ trein op de rail te zetten. Het project leverde haar de titel Rail Person of the Year 2023 op. 'Ik vind het een eer.’

De Rail Cargo Awards heten ze, de prijzen om één keer per jaar personen die zich hebben ingezet voor de promotie van het spoorgoederentransport in het zonnetje te zetten. We tellen er drie: Person, Talent en Shipper of the Year. Aan de telefoon Susanne Dirksen(49), winnares van de eerste categorie. Ze treuzelt niet en legt meteen haar bescheidenheid aan de dag. Ja, natuurlijk is ze trots, verrast ook, maar ze dankt de onderscheiding aan haar werkgever, het Noord-Hollands familiebedrijf Schavemaker Logistics and Transport (hoofdzetel Beverwijk), en dan in het bijzonder aan eigenaar Rico Schavemaker.


Lees het volledige artikel: Op het juiste spoor - Susanne Dirksen (railcargo.nl)

Tijdens de omgevingstafel op 20 maart aanstaande zal Susanne Dirksen haar verhaal vertellen over transport per spoor. Zorg dat je er ook bij bent.